Hayvancılık sektöründe, özellikle de Kırmızı Et sektöründe uzun zamandır üretici ve tüketicileri etkileyen sorunların varlığı herkesin malumudur. Bu sorunların tespitinde ve çözüm yollarının belirlenmesinde hayvancılığın yeniden inşasında Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliğinin bu konulardaki değerlendirmelerinin ortaya konulması amacıyla kamuoyu ile paylaşmak üzere bir rapor ve proje önerilerinin sunulmasına karar verilmiştir.
Ülke hayvancılığının sorunlarını ve çözüm önerilerimizi sunduğumuz bu rapor, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkan Yardımcısı Veteriner Hekim Yunus Baydar’ın koordinasyonunda alanında uzman bir ekiple hazırlanmıştır. Ayrıca hazırlanan bu raporda, sektörün sorunları bölgelerinde birebir yerinde temaslar ve incelemelerle tespit edilerek bölgesel projelerle de hayvancılığın sorunlarına çözüm önerileri sunulmuştur.
Büyük bir özen ve ciddi bir emekle hazırladığımız raporun pdf sine buradan ulaşabilirsiniz.