Demokrasi Nöbetine Süt Takviyesi

Kahramanmaraş Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, kent meydanında " Demokrasi Nöbeti" tutan vatandaşlara sıcak süt ikram etti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tüm Türkiye demokrasi nöbeti tutarak tepkilerini gösteriyor. 16 günlük nöbet sürecinde bazı iş adamları ve Sivil Toplum Kuruluşları da çeşitli eylemleriyle destek veriyor. Bunlardan biri de Kahramanmaraş Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği! Birlik, demokrasi düşmanlarına karşı demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara, sıcak süt ikramı yaparak tepkilerini dile getirdiler.

Herkesin elinden geldiğince meydanları bekleyen vatandaşlara destek olduklarını belirten Birlik Başkanı Yunus Güzel, 15 Temmuz’dan bu yana vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti içerisinde olduklarına değinerek, birlik olarak vatandaşlara destek amacıyla süt ikramında bulunduklarını aktardı. Milletin gösterdiği birlikteliğin vatan hainlerine geçit vermediğini kaydeden Güzel, “15 Temmuz akşamında başlatılan darbe girişimi, vatansever bir halk hareketiyle başarısızlıkla sonuçlandı. 15 Temmuz’da gerçekleşen darbe girişimi sonucu vatandaşlarımız meydanlara akın edip ülkesine ve demokrasiye sahip çıkarak büyük bir kadirşinaslık gösterdi.Biz de Kahramanmaraş Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği olarak bu vefa karşısında meydanlarda demokrasi nöbeti tutan halkımızın yanlarında yer aldık ve almaya devam ediyoruz. Bu darbe girişimi karşısında büyük bir cesaret örneği sergileyen halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Haberlerde aramak istediğiniz kelimeyi yazınız